Misyonumuz

Profesör Stephane Lefrançois ve Seya Yasa, Armand-Frappier (INRS) laboratuar Quebec Kanada, Ortada Emeline ve Jean-Marie Favreau (NCL Fransa dernegi)

Uluslar arası insan hakları çerçevesinde NCL hastalarının makul yaşam kalitesi sağlayarak yaşatılmasını sağlamak,  NCL hastalarını doğru bir şekilde bilgilendirmek ve yönlendirmek, fiziksel, sosyal ve ruhsal olarak mümkün olan en iyi duruma getirmek,  NCL hastalığının nedenlerine ve tedavilerine yönelik araştırmaları bilimin ve etik kuralların rehberliğinde desteklemek, toplumu NCL hastalığı  konusunda bilgilendirmek, hastalarının yaşama tutunmaları için gerekli tıbbi, teknik, sosyal desteği vermek, hastalıkla birlikte yaşayan ailelerin kendileri ve çocukları için fırsat eşitliği sağlayacak çözümler bulmaktır. Ayrıca bu amaçlı diğer ülkelerce kurulmuş dernekler ile uluslararası katılımlarla kurulmuş konfederasyonlarda ülkemizi temsil etmektir.